Salih Uzun kimdir, kaç yaşında? (Salih Uzun özgeçmişi)

Türk siyaset bilimci, gazeteci ve politikacı Mehmet Salih Uzun 1970, Kocaeli doğumlu. 2009 yılında kapanan Anavatan Partisinin (ANAP) son genel başkanı ve Demokrat Partinin (DP) eski genel başkanvekili Türk Demokrasi Vakfı genel başkanı ve 28. dönem Demokrat Parti İzmir milletvekilidir.

26 Ekim 2008 tarihinde Anavatan Partisinin Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda yapılan 6. Olağanüstü Büyük Kongresi sonucunda birleşmeden önce partinin son genel başkanı seçilmiştir. Hüsamettin Cindoruk ile birlikte Demokrat Parti ile Anavatan Partisini birleştiren iki isimden biridir.

Related Posts

Trump, ülkelere “tarife mektupları” göndermeye yarın başlayabileceklerini söyledi

ABD Başkanı Donald Trump, muhtemelen yarından itibaren çeşitli ülkelere ne kadar tarife ödeyeceklerini belirten mektuplar göndereceklerini bildirdi.

CHP konuştu, AKP’li yönetim çark etti: Su da yok ikram da!

AKP’li Elazığ Belediyesi’nde CHP’li meclis üyesi Murat Akkoç’un, belediye yönetiminin Alevi yurttaşlara karşı ayrımcı tutum sergilediklerine dair eleştirilerin ardından AKP’li yönetim, adeta çark etti. Önceki oturumda sunulan pasta, börek ikramı bu kez yapılmadı, masalara su bile konulmadı.

Havalimanında kaos: Kilometrelerce kuyruk oldu, uçuşlar kaçtı

İspanya’nın başkenti Madrid’deki Adolfo Suarez Madrid-Barajas Havalimanı’nın T-4 terminalinde büyük bir kaos yaşandı. Pasaport kontrol noktaları çöktü, kilometrelerce kuyruk oldu…

Bakan Fidan, Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Meşhedani ile görüştü

Bakan Fidan, Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Meşhedani ile görüştü

Türkiye’nin dört bir yanında çıkan orman yangınlarında son durum: Hangileri söndü, hangileri devam ediyor?

Türkiye son bir haftadır orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, orman yangınlarında son durumu açıkladı.

Japonya’da halen 100 bin atom bombası mağduru yaşıyor: ‘Hibakuşaların’ en yoğun olduğu yer Hiroşima

Japonya’da “hibakuşa” olarak bilinen atom bombası mağdurlarının sayısının 100 binin altına düştüğü bildirildi. Atom bombası mağdurlarının en yoğun yaşadığı eyaletler Hiroşima (48 bin 310), Nagazaki (23 bin 543) ve Fukuoka (3 bin 957) olarak kayda geçti.