Mourinho’dan Bellingham’a Fenerbahçe sözleri: Sakin ol

Fenerbahçe ile anlaşma sağlayan ve bugün Kadıköy’de imza töreni düzenlenecek olan dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho, Real Madrid’in 2-0 kazandığı Borussia Dortmund-Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi finalini yorumcu olarak takip etti.

Mourinho’nun geceye damga vuran hareketi ise Jude Bellingham ile arasında yaşandı. Real Madrid’in İngiliz yıldızı, maçın ardından saha içerisinde Mourinho’nun da yer aldığı canlı yayına katıldı.

Tecrübeli teknik direktör, şampiyonluk sonrası röportaj veren Jude Bellingham’a, “Gelecek sezon Fenerbahçe’ye karşı oynarsan, sakin ol” dedi.

KONTRAT İMZALADIM AZ ÖNCE

Bunun üzerine programın sunucusu Mourinho’ya “Yarın giderim belki diyordun, devre arasında Fenerbahçe açıkladı seni.” dedi. Jose Mourinho ise “Kontrat imzaladım az önce.” şeklinde yanıt verdi.

“ŞİMDİ FENERBAHÇE’YE GELİYORSUN”

Ayrıca, Bellingham’ın dünyaca ünlü teknik adamdan bir fotoğraf talebi olduğu da görüldü.

Mourinho ve Bellingham’ın annesi kameralara poz verirken yansıdı. Yıldız futbolcu, yaşanan olaya dair şu ifadeleri kullandı:

“Jose Mourinho’ya, ‘Annemle bir fotoğraf çektirir misiniz, yıllardır sizi çok seviyor’ dedim. O da kabul etti ve fotoğraf çektirdi. Daha sonra bana, ‘Şimdi Fenerbahçe’ye geliyorsun’ dedi.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir