Mehmet Yalçınkaya’nın bahsettiği dövme kızının paylaşımında görüldü

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye’de heyecan sürüyor.

Son olarak MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya, geçen haftalarda programda küçükken yaşadığı kazayı anlattı ve hikayesi ile herkesi etkiledi.

“Çok yakın akrabalarımızdan biri benim evlenemeyeceğimi, bana kız vermeyeceğini düşünüyordu”

Duygu dolu anlar yaşayan Mehmet Yalçınkaya, şunları söyledi:

“Ben bu konuya hiç değinmedim, ilk kez açıklıyorum. Ben de 5 yaşında yaşadım. Ben de iki arkadaşımla oynarken 3 tane parmağımı kaybettim. Seni anlıyorum. Kolay olmuyor. İş görüşmesine gittiğinizde saklarsınız çünkü sizi işe almayacaklar gibi gelir. Daha sonra işe başladıktan sonra acaba bu işi yapabilecek mi diye başka insanlar gönderirler. Çok yakın akrabalarımızdan biri benim evlenemeyeceğimi, bana kız vermeyeceğini düşünüyordu.

“İş yerlerine gittiğimde de bu korkuyla gidiyordum, almayabilirler mi düşünüyordum”

İş yerlerine gittiğimde de bu korkuyla gidiyordum, almayabilirler mi diye düşünüyordum ama çoğu iş yerine de alındım, kariyer yaptım ve gördüğün gibi MasterChef Türkiye’de jüriyim. Kolay bir yol değil, biliyorum. İnsanların bir eksikliğe dikkat kesilmemesi de mümkün değil. Ama hayatın bir şekilde devam ettiğini düşünmek zorundasın.”

“İki çocuğumun dövmeleri benim elim”

Sözlerine devam eden Yalçınkaya, bu kez de “Benim etkilendiğim bir şeyi söyleyeyim. Benim iki çocuğumun dövmeleri benim elim. Senin bu halini sevenler de olacaktır. Onlar dövmeyi yaptırmışlar, acaba etkilenir miyim diye bana bir sene sonra gösterdiler.” ifadelerini kullandı.

Mehmet Şef’in açıklamasının ardından çocuklarının yaptırdığı dövme merak konusu oldu.

Herkesin merak ettiği o dövme ise Sude Yalçınkaya’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla ortaya çıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir