Justin Timberlake tutuklanmasının ardından sessizliğini bozdu!

Justin Timberlake’in geçtiğimiz günlerde sarhoşken araba kullandığı için tutuklandığı bildirilmişti.

Birçok basın kuruluşuna göre, 43 yaşındaki pop yıldızı New York Sag Harbor’da tutuklandı ve 17 Haziran Pazartesi günü polis tarafından gözaltına alındı.

SERBEST KALDI

Sag Harbor polisi, Timberlake’nin, halen gözaltında olduğunu kaydetmişti. ‘Mirror’, ‘Cry Me a River’, ‘Selfish’, ‘Cant Stop the Feelin’ şarkılarıyla tanınan ünlü ismin, gerçekleştirilen mahkeme sonrası serbest bırakıldığı öğrenilmişti.

TUTUKLULUK FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

Tutuklanmadan önce çekilen fotoğrafı da ortaya çıkan Timberlake’in tutuklama raporunda; polislerin yıldızın gri aracını durdurmaya çalıştığı, ancak Timberlake’in yolun sağ tarafında durmadığı için kenara çekilmesinin ardından tutuklandığı bilgisi yer aldı. Belgede, memurlar yıldızı durdurduğunda Timberlake’in gözlerinin kan çanağı olduğu ve nefesinden güçlü bir alkollü içecek kokusu yayıldığı belirtildi.

BİR MAHKEMEYE DAHA ÇIKACAK

Suffolk İlçesi Bölge Savcılığı, yıldızın resmi olarak suçlandıktan sonra kefaletsiz serbest bırakıldığını açıkladı. Timberlake’in 26 Temmuz’da sanal olarak Sag Harbor mahkemesine çıkması planlanıyor.

“ZOR BİR HAFTA OLDU”

Chicago’da turnesine devam eden şarkıcı, konuyla ilgili sessizliğini bozdu. Page Six’in haberine göre, şarkıcı “Zor bir hafta oldu. Bazen sevilmesi çok zor biri olduğumu biliyorum ama beni yine de seviyorsunuz” dedi.

Hayranlarına “İniş çıkışlarımız oldu” diyen Timberlake, sevenlerine teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir