Beşiktaş’ta Giovanni van Bronckhorst’tan ilk transfer! Eski yıldızını istedi

Süper Lig’de geride kalan sezonda şampiyonluk yarışından uzak kalan Beşiktaş’ta transfer çalışmaları hız kazandı. Giovanni van Bronckhorst ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayan siyah-beyazlıların, sürpriz bir ismi gündemine aldığı kaydedildi.

Giovanni van Bronckhorst’un uzun yıllar birlikte çalıştığı tecrübeli futbolcunun transferini istediği aktarıldı. Takvim’in haberine göre; Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Rangers’tan eski öğrencisi James Tavernier’i gündemine aldı.

49 yaşındaki teknik direktörün, Rangers forması giyen James Tavernier’in transferini istediği kaydedildi. Siyah-beyazlıların, 32 yaşındaki sağ bekle ilgili harekete geçmeyi planladığı vurgulandı.

James Tavernier geride kalan sezonda Rangers formasını 58 maçta giydi. İngiliz sağ bek bu müsabakalarda 24 kez rakip fileleri havalandırdı. Başarılı oyuncu, takım arkadaşlarına 12 gol pası verdi.

James Tavernier’in Rangers ile olan sözleşmesi 31 Mayıs 2026’da sona erecek. Tecrübeli sağ bekin güncel piyasa değeri 6 milyon 500 bin euro.

Newcastle United altyapısında futbola başlayan James Tavernier daha sonra Gateshead, Carlisle United, Sheffield Wednesday, MK Dons, Shrewsbury, Rotherham, Wigan Athletic, Bristol City ve Rangers’ta oynadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir